Blöjtårtan

Besök www.Blöjtårtan.se för att beställa en skräddarsydd blöjtårta eller köpa en färdig. Alla varor på hemsidan finns hemma i lager! Nu även babycupcakes, babybuketter och blöjkransar!

Hemsidan uppdaterad / Blöjtårtan.se fyller 6 månader

Publicerad 2014-05-29 16:47:00 i Allmänt

Nu har jag fått ordning på hemsidan men nya bilder och ny layout! Hoppas ni tycker det blev bra!
På hemsidan kan du designa blöjtårtan efter dina egna önskemål men också beställa en "färdig".
 
Jag inser att det är ett halvår sedan jag tog steget och öppande eget. Det har varit ett spännande halvår då jag lärt mig massor! För varje blöjtårta jag har gjort har jag lärt mig något nytt. Blöjtårtorna idag är tio gånger bättre/snyggare är de blöjtårtorna jag gjorde då. Jag hoppas att mina gamla kunder (ht 2013) kommer tillbaka för att beställa fler blöjtårtor. Alla blöjtårtor byggs på en ställning och band, leksaker och dekorationer fästs noga. Blöjtårtan klarar av frakt med posten, köras runt i bil, och t.o.m. vändas uppochner!
 
Välkommen till nätbutiken!
www.Blöjtårtan.se

Blöjtårtan.se @ UnderBARA barn

Publicerad 2014-05-20 03:43:04 i Allmänt

Jag ser verkligen fram emot att stå i min monter på Älvsjö mässans höjdpunkt i höst, UnderBARA barn! Kommer ni besöka mässan under helgen 3-5 oktober så måste ni komma fram och hälsa! Mer information om mässan och vad jag kommer att bjuda på där kan ni läsa på hemsidan Blöjtårtan.se i höst!

Om

Min profilbild

Åsa, Blöjtårtan.se

Jag driver Blöjtårtan.se som är ett registrerat företag godkänt för F-skatt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela